Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Αυτές είναι οι 18 πιο “εθιστικές” τροφές και οι 17 λιγότερο “εθιστικές”

Περίπου το 20% των ανθρώπων έχει κάποιου είδους διατροφικό εθισμό ή εθιστική συμπεριφορά σε θέματα διατροφής. 
Αυτό το ποσοστό είναι ακόμη υψηλότερο μεταξύ ατόμων που είναι παχύσαρκα.
 Ο εθισμός στο φαγητό περιλαμβάνει τον εθισμό σε τροφές κατά τον ίδιο τρόπο που ένας ναρκομανής είναι εθισμένος στα ναρκωτικά.
Οι άνθρωποι που έχουν εθισμό στο φαγητό δεν είναι σε θέση να ελέγξουν την κατανάλωση ορισμένων τροφών. Ωστόσο, οι άνθρωποι δεν εθίζονται απλά σε οποιαδήποτε τροφή. Μερικές τροφές είναι πολύ πιο πιθανό να προκαλέσουν συμπτώματα εθιστικής συμπεριφοράς από ό,τι άλλες.
 Τροφές που μπορούν να προκαλέσουν εθισμό στο φαγητό

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Νέος χώρος, νέα αισθητική, νέες γεύσεις.

Η διεύθυνση και το προσωπικό του Castello, σας ευχαριστεί για τις ευχές σας, για τα ευγενικά και κολακευτικά σας σχόλια και εύχεται σε όλους χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία και χαρά!!!
Μπορεί η αισθητική του χώρου μας να έχει αλλάξει ριζικά, εμείς όμως παραμένουμε πιστοί στη ποιότητα, στην προσωπική σας εξυπηρέτηση και για όσα μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια.
Συνεχίζουμε ως σταθερή και διαχρονική αξία ανανεώνοντας τη σχέση μας.
Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και μας εμπιστεύεστε για 30 ολόκληρα χρόνια.!

Το castello φιλοξενείται στο DISCOVER ARACHOVA

Το Castello άλλαξε ριζικά! Νέος χώρος ανακαινισμένος, ζεστός και όμορφος. Ότι πρέπει για να δοκιμάσετε τα υπέροχα πιάτα που ετοιμάζουμε για σας.Η μοναδική θέα του από το μπαλκόνι, στον όρμο της Αντίκυρας χαρίζει στους επισκέπτες του αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.
η νέα του αισθητική αποτελεί την ιδανική λύση για την βραδινή σας έξοδο. Ο χώρος αποπνέει οικεία και χαλαρή ατμόσφαιρα στην οποία υπερισχύουν τα γήινα χρώματα και συνδυασμοί υλικών. Λειτουργούμε καθημερινά από το πρωί ως αργά το βράδυ. ανανεώνουμε τη σχέση μας και σας περιμένουμε.
Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε και και μας εμπιστεύεστε τόσα χρόνια.